Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Een kijkje in de wereld van NEXT125

Door Amber
17/05/2018
Next125 nieuwe presentatie collectie 2018

Tijdens de Eurocucina 2018 presenteerde Next125 haar nieuwe collectie. En wat voor een! Next125 let op detail en design en dit zie je ook terug in de nieuwe innovaties. Het oog voor detail is te zien aan de strakke belijning. Handgrepen zijn weggewerkt, licht is verwerkt in het object zelf en werkbladen zijn naadloos aangesloten. Dit zorgt voor een minimalistische uitstraling. Benieuwd naar alle innovaties en hoe deze minimalistische look tot uiting komt? Lees dan verder!

Het gehele interieur wordt steeds vaker één geheel. De keuken wordt betrokken bij de leefruimte en krijgt dezelfde look & feel. Vaak is het lastig om de connectie tussen de woonruimte en de keuken te vinden ondanks dat de stijl hetzelfde is. Next125 heeft daar iets op bedacht! Sideboards in dezelfde stijl als de keuken. Zo kun je er één geheel van maken!

Bekijk de nieuwe presentatie van Next125

Industriële structuren met strakke lijnen zijn veel terug te zien in de nieuwe collectie van Next125. Zo zijn de lades in grote lades verwerkt waardoor er maar één lijn te zien is. Ook worden open opbergplekken gebruikt waardoor je jouw servies, keukengerei of keukenaccessoires kan showen. Door de openheid en het minimale gebruik van lijnen krijgen de keukens van Next125 een moderne en tijdloze look.

Next125 nieuwe presentatie collectie 2018

Planten zijn niet meer weg te denken in het keukeninterieur. Het gebruiken van eigen verse kruiden maakt een gerecht helemaal af. Om de kruiden zo lang mogelijk vers te houden heeft Next125 licht geïntegreerd in de plantenbak om de kruiden zo lang mogelijk vers te houden. Dit licht zorgt ervoor dat de kruiden precies genoeg licht krijgen. Vooral handig op de donkere plekken in de keuken!

Next125 opbergsystemen keukens

Vind jij het geluid van bestek in de lade leggen ook vervelend? Dan is deze innovatie van Next125 zeker iets voor jou! De Flex-Boxes die gemaakt zijn van zacht materiaal dat niet geweven is zorgt ervoor dat het geluid wordt gereduceerd. Daarbij zijn er zeven verschillende vormen van deze Flex-Boxes waardoor jij de lade op een efficiënte manier kan indelen. En wees gerust. De Flex-Boxes zijn makkelijk schoon te krijgen!

Next125 nieuwe presentatie collectie 2018

Wil jij meer weten over de innovaties van Next125? Of ben je benieuwd wat de mogelijkheden op het gebied van keukens? Plan dan een afspraak in met een van onze keukenexperts! Zij kunnen je helpen jouw keukenwensen werkelijkheid te maken! Maak een afspraak door hier te klikken.

Geïnspireerd geraakt door deze shop de look? Kijk dan eens bij alle producten van IN.HOUSE of kom langs bij ons in de showroom. Daar staan onze experts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!