Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Een kijkje in de keuken van familie Sluiter

Door Michelle
08/08/2019
Kijkje in de keuken van Jansen Totaal Wonen

Wij hebben weer een nieuwe ‘Kijkje in de keuken bij’ voor je klaarstaan. Dit keer nemen we een kijkje in de keuken van familie Sluiter! Benieuwd naar de nieuwe keuken én het verhaal? Lees dan snel verder!

Tevreden over het proces

Onlangs hebben wij een keuken mogen plaatsen bij familie Sluiter. Familie Sluiter is erg tevreden over hoe het hele proces van aankoop tot montage is gegaan:

“Wij zijn bij Jansen Totaal Wonen terechtgekomen, omdat we met name hele goede verhalen hadden gehoord over de montage. Wij vonden het vooral erg belangrijk dat de keuken netjes geplaatst zou worden en dit is ook zeker gebeurd. Wij zijn zeer tevreden over Theo die de keuken bij ons gemonteerd heeft. Daarnaast zijn we ook super geholpen in de winkel door Bas.”

Familie Sluiter

Rustgevende sfeer

Meneer en mevrouw Sluiter hebben gekozen voor de Uni Matt keuken van Schüller. Deze moderne keuken heeft als basiskleur kristalgrijs. “Dit zorgt voor een rustgevende sfeer in de keuken en is toch net wat minder ‘fel’ dan een witte keuken,” vertelt mevrouw Sluiter. De greeplijsten zijn edelstaalkleurig en vallen op een mooie manier weg. Perfect voor als je van een strak design houdt.

Bij Jansen Totaal Wonen werken wij uitsluitend met hoogwaardige apparatuur. Zo is de kookplaat die in deze keuken zit van Bora en de magnetron, multifunctionele oven en integreerbare koelvriescombinatie van AEG. De keuken is compleet gemaakt met een kraan van Franke. Zo is de keuken van familie Sluiter verzekerd van een goede kwaliteit.

Geïnspireerd geraakt door deze kijkje in de keuken van familie Sluiter? Ook trots op jouw Keuken en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn in kijkje in de keuken bij!