15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Echte ontspanning, hoe zit dat eigenlijk?

Door Amber
12/08/2020
Heerlijk zitten op relaxfauteuils voor ontspanning bij Jansen Totaal Wonen

Een relaxfauteuil zorgt voor extra comfort van top tot teen en totale ontspanning. Je krijgt letterlijk een steuntje in de rug met een relaxfauteuil op maat. Maar hoe zit dat eigenlijk, echte ontspanning d.m.v. een relaxfauteuil? Onze adviseur legt dit uit in dit blog! Lees snel verder..

Fauteuilpecialist Jeroen vertelt in deze video over hoe het verkopen van zitmeubelen zijn passie is. Om een goede keuze te maken is het belangrijk om goed geïnformeerd te worden. Jeroen helpt je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Waar onze fauteuilspecialist allemaal op let? Hij vertelt je er graag over:

‘’Het is prachtig hoe ik in mijn vakgebied het vertrouwen van klanten krijg om hen te helpen. Elk mens is immers anders qua lichaamsbouw, lengte en gewicht. Daar hoort ook een uniek advies bij. Bij aanschaf van een relaxfauteuil denk ik mee in de gewenste zitdiepte, zithoogte, armleggerhoogte, lendenondersteuning en juiste zithoek. Vooral de aansluiting in de rug en nek is daarbij extra belangrijk. Ik hoop ook u te kunnen helpen met het vinden van de perfecte relaxfauteuil. Een fauteuil is namelijk een geweldige aankoop om te kunnen ontspannen en om nieuwe energie te kunnen vinden voor de volgende activiteit.’’

Hoe zorg je nou dat je het juiste bed samenstelt die voldoet aan jouw slaapwensen? Lees snel verder!

Heerlijk ontspannen zitten!

Stel zelf jouw relaxfauteuil samen!

Fauteuils zijn er in allerlei kleuren, maten én uitvoeringen en geheel naar eigen wens samen te stellen. Ga je bijvoorbeeld voor leder of stof? Er zijn vele samenstellingen mogelijk. Verder zijn er vaak meerdere onderstellen die onder de fauteuil kunnen. Met al deze keuzes zit er zeker een optie bij die uw woondromen werkelijkheid maakt.

Een viruteel kijkje in onze showroom

Neem snel een virtueel kijkje in onze relaxfauteuil afdeling! Naast relaxfauteuils zijn er ook elektrische relaxfauteuils, fauteuils met sta-op-functie en zelfs fauteuils met massagefunctie.