Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Duurzaam slapen met Kayori

Door Michelle
10/07/2019
Kayoni bij Jansen Totaal Wonen

Heb jij het duurzame bedtextiel van Kayori al in onze showroom gezien? Kayori is een nieuw merk dat wij hebben toegevoegd aan ons assortiment, want Kayori is niet zomaar een merk. Kayori staat namelijk voor transparantie en openheid. Verder produceert ze op een verantwoorde manier bed textiel zodat jij zorgeloos de producten van Kayori kan gebruiken. Daarom vertellen we in deze blog wat meer over het merk Kayori en haar duurzame manier van produceren. Ben je benieuwd naar duurzaam slapen met Kayori? Lees dan snel verder!

Duurzaam verantwoord

Kayori maakt producten die duurzaam verantwoord zijn. Ze worden namelijk geproduceerd volgens de strengste milieunormen onder veilige omstandigheden. Ten tweede is Kayori geïnspireerd geraakt door de Japanse levensstijl waarbij ze teruggaan naar de kern. Ook staan schoonheden van het leven centraal. Daarom zijn verschillende Japanse begrippen onderdeel van de diverse productlijnen van Kayori.

Bescherm de aarde

Het beschermen van de aarde ziet Kayori als een verplichting, niet als bedrijfsmodel. Vanuit deze gedachtegang voldoet de gehele supply chain van de productie dan ook aan diverse keurmerken zoals de Global Organic Textile Standard, het BSCI keurlabel en Max Havelaar Fairtrade. Kayori wil namelijk met haar producten bijdragen aan een betere wereld, zowel voor de gebruikers als voor de maatschappij. Daarom is het niet meer dan logisch dat Kayori HandicapNL en Het Vergeten Kind steunt. Geïnspireerd door de Japanse wijsheid hebben de producten van Kayori een eenvoudige stijl met subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details.

Kayoni bij Jansen Totaal Wonen

Eindeloos combineren

Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij jou in huis. De producten worden namelijk met liefde voor de planeet gemaakt en dit voel je. Katoen, linnen en kasjmier hebben nog nooit zo heerlijk aangevoeld. Deze materialen passen bij een bewuste levensstijl waarin duurzaamheid een belangrijk gegeven is. Voor iedereen is er keus genoeg. Mocht je jouw slaapkamer graag nog verder willen uitbreiden met producten van Kayori dan kan dit gemakkelijk met de heerlijke huisparfums, diffusers en geurkaarsen.

Kayoni bij Jansen Totaal Wonen

Ben je ook benieuwd hoe het bedtextiel van Kayori aanvoelt? Kom dan langs in onze showroom en laat je informeren en adviseren door onze slaapexperts. Of neem alvast een kijkje online: