Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

De perfecte linnenkast voor jou!

Door Michelle
23/10/2019
Linnenkasten bij Jansen Totaal Wonen

Een slaapkamer bestaat niet alleen uit een bed om in te slapen. Een slaapkamer zorgt er ook voor dat jij je dag heerlijk kunt beginnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een linnenkast die helemaal naar jouw wensen samengesteld is? Een opgeruimde slaapkamer zorgt voor meer rust in lichaam en geest. Hoe fijn is het als je nooit meer jouw kleren hoeft te zoeken en genoeg ruimte hebt om alles netjes op te ruimen? Naast de praktische functies van een linnenkast is natuurlijk ook het uiterlijk heel belangrijk voor de sfeer in jouw slaapkamer. In deze blog lees je alles over onze linnenkasten. Ben jij op zoek naar jouw perfecte linnenkast? Lees dan verder.

Linnenkasten bij Jansen Totaal Wonen

Verschillende vormen en stijlen

Voor iedere interieurstijl is er een perfecte linnenkast. Van stoere kasten met grof hout tot moderne kasten met glazen wanden. Daarbij kun je ook nog kiezen voor openslaande deuren of schuifdeuren. Wanneer je voor een nieuwe slaapkamer gaat wil je natuurlijk wel dat de linnenkast bij jouw interieurstijl aansluit. In onze showroom hebben wij veel modellen staan om inspiratie op te doen. Ga bijvoorbeeld voor donker hout als je in jouw slaapkamer een warme sfeer wil creëren. Ben je meer van een modern en strak interieur? Dan is een grote linnenkast met twee schuifdeuren een goede optie. Wil jij jouw slaapkamer optisch groter laten lijken? Ga dan voor spiegeldeuren. Niet alleen handig voor je interieur maar ook voor jezelf! 

Naar eigen wens samenstellen

Jouw ideale linnenkast, hoe ziet die er precies uit? Vaak is dit moeilijk in te beelden, er zijn immers zoveel opties! Gelukkig hebben wij daar een mooie oplossing voor. Samen met onze slaapexperts kun jij jouw linnenkast indelen en in 3D bekijken. Zo weet je meteen hoe de opstelling eruitziet en kun je aanpassingen doen. Hang jij graag jouw kleding aan kledinghangers? Kies dan voor een extra groot gedeelte aan hangplek. Ook kun je kiezen voor meerdere vakken en lades. Naast de indeling aan de binnenkant van de kast kun je ook het materiaal en de buitenkant van de kast alvast kiezen. Zo heb jij direct een goed beeld van jouw linnenkast. Uiteraard geven onze slaapexperts graag advies over de verschillende mogelijkheden.

Want naast legplanken en hangers heb je ook nog accessoire manden, schoenenroosters en nog veel meer. Samen met onze slaapexperts neem je alle mogelijkheden door zodat jij zeker weet dat jouw linnenkast alles heeft waar je van droomt. Dat zorgt nog eens voor een opgeruimd gevoel.

Ladekasten en nachtkastjes

Naast een linnenkast kun je natuurlijk ook nog andere kasten toevoegen om jouw slaapkamer compleet te maken. Wanneer jij jouw unieke linnenkast hebt samengesteld, is het fijn om een soortgelijke ladekast te kunnen kiezen. Bij meerdere merken die wij hanteren is het mogelijk om van hetzelfde materiaal een ladekast te kiezen. Wil jij deze stijl helemaal doorvoeren in jouw slaapkamer? Ga dan ook voor een nachtkastje in soortgelijke stijl. Naast deze nachtkastjes zijn er natuurlijk ook nachtkastjes in totaal andere stijlen verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lockerkastje? Onze slaapexperts geven jou informatie over alle opties om samen tot een mooi resultaat te komen. 

Linnenkasten bij Jansen Totaal Wonen

Maak een afspraak

Ben jij op zoek naar een nieuwe linnenkast, ladekast of nachtkastje? Onze slaapexperts stellen graag de perfecte linnenkast voor jou samen! Maak een afspraak zodat onze slaapexperts alle tijd voor jou hebben. Wil je graag inspiratie opdoen en aansluitend advies krijgen? Kom dan langs in de showroom en bekijk alle linnenkasten van diverse merken zoals Nolte en Wiemann. Daarbij kun je natuurlijk ook gelijk inspiratie opdoen voor de gehele slaapkamer. Interesse? Maak hier een afspraak!

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst