Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

De mooiste hanglampen boven de eettafel

Door Amber
12/02/2020
hanglampen boven de eettafel

Verlichting is heel belangrijk in het interieur en zorgt voor warmte en sfeer. Maar ook overdag is het natuurlijk belangrijk dat een hanglamp er mooi uit ziet! Het uiterlijk van de lamp moet natuurlijk ook bij het interieur passen. Een grote hanglamp boven de tafel zien we de laatste tijd steeds vaker voorbij komen. In deze blog laten wij de mooiste hanglampen zien. Welke hanglamp is jouw favoriet?

De mooiste hanglampen op een rijtje

Charlie hanglamp >> Deze Charlie hanglamp van COCO Maison is perfect als je een hanglamp zoekt die klasse uitstraalt. Met deze lamp kun je helemaal je eigen sfeer bepalen. Je kunt de glasbollen namelijk in hoogte verstellen. Zo kun je ze allemaal op dezelfde hoogte hangen of juist allemaal op verschillende hoogtes gebruiken. Door het glas krijgen de lichtbronnen een aangenaam en warm effect. Hanglamp Charlie kan boven verschillende eettafels gehangen worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een robuuste eettafel?

Charlie hanglamp bij Jansen Totaal Wonen

Gaby hanglamp >> De Gaby hanglamp van COCO Maison is al een tijdje te vinden in onze collectie maar nog steeds een enorme topper. Het gekleurde glas zorgt voor een speels effect en ook deze glasbollen zijn in hoogte te verstellen. De verschillende formaten van de glasbollen en de goudkleurige fittingen mogen ook zeker niet vergeten worden! Naast de Gaby hanglamp heb je ook nog de Gaby vloerlamp of tafellamp. Zo maak jij jouw hele set compleet.

gaby-hanglamp bij Jansen Totaal Wonen

Zit jouw perfecte hanglamp hier nog niet tussen? Kom langs in onze showroom en bekijk onze gehele collectie aan verlichting! Ook kun je advies vragen aan onze woonexperts om jouw interieur zo gezellig mogelijk te maken met verlichting. Op zoek naar een vloerlamp of tafellamp? De hanglampen Erez, Gaby en Charlie zijn ook in deze uitvoeringen verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er nog veel meer vloerlampen, staanlampen én hanglampen te vinden in onze showroom en op onze webshop. Neem snel een kijkje en klik hier.