Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Dé interieurtrends van 2020

Door Amber
22/01/2020
De interieurtrends van 2020a

We zitten inmiddels al meer dan een halve maand in 2020 en dat betekent dat het tijd wordt om de interieurtrends van dit nieuwe jaar eens door te nemen. Trends die wij dit jaar zeker weten terug gaan zien in het interieurbeeld zijn onder andere: aardse materialen en tinten, imperfectie en multifunctionaliteit. Wil jij meer weten over deze trends? Lees dan snel verder!

Dé trends van 2020

In contact met moeder natuur trend 2020 bij Jansen Totaal Wonen

In contact met moeder natuur

Men is door de drukke buitenwereld wel toe om tot rust te komen in huis. En hoe kom je het meest tot rust? Juist, door natuurlijke materialen en kleuren. Aardse materialen zoals hout, marmer en keramiek komen in deze woontrend van 2020 samen. Bij deze duurzame trend staan uniekheid en het gebruik van eerlijke materialen op één. Denk hierbij ook aan rustige kleuren zoals bruin, donkerrood en grijs. Door ook wat zachte materialen toe te voegen aan het interieur in de vorm van een plaid of een wollen vloerkleed, verzacht je de harde materialen en zorg je voor balans in jouw huis!

Perfecte imperfectie woontrend 2020 bij Jansen Totaal Wonen

Perfecte imperfectie

Deze woontrend zorgt ervoor dat we gedag zeggen tegen alle perfecte vormen en rechte lijnen. We kiezen juist voor hetgeen wat ons interieur uniek en persoonlijk maakt, zoals items met een verhaal erachter. Denk aan een schilderij dat een herinnering bij je oproept of een accessoire met een bijzondere betekenis. Ook banken en tafels met aparte vormen zien we steeds meer terugkomen. Zo willen we onszelf toch wat meer onderscheiden van de rest in 2020 en ons eigen unieke interieur creëren.

multifunctioneel woontrend 2020 bij Jansen Totaal Wonen

Multifunctioneel

In 2020 gaat ons interieur steeds meer draaien om gadgets om het voor ons zelf gemakkelijk te maken of om ruimte te besparen. We willen onze ruimtes zo efficiënt mogelijk indelen en zo veel mogelijk profiteren van deze ruimte. Dit maakt dat we in 2020 veel producten gaan terugzien die twee dingen in één zijn, zoals een tafel inclusief magazinehouder of een plantenpot wat ook een lamp is. Op deze manier heb je minder spullen, maar toch voelt dat niet zo!

Geïnspireerd geraakt door onze blog? Kom langs in onze winkel om alle interieurtrends 2020 met je eigen ogen te bekijken.