Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Dé interieurtrends van 2019

Door Amber
04/01/2019
Warme wintertrends bij COCO Maison

Er is weer een nieuw jaar aangebroken en dát betekent: nieuwe interieurtrends! Ondanks dat veel trends uit 2018 hun overstap maken naar 2019, maken we ook plaats voor wat nieuwe trends. Wil jij jouw interieur precies volgens de nieuwste trends inrichten? Lees dan snel verder!

De trends van 2019 voor jou op een rijtje

Get your glam on!

In 2018 zagen we het al: het subtiele gebruik van gouden accessoires in het interieur. In 2019 gaan we hierin nog een stapje verder: dit wordt namelijk hét jaar van bling in je interieur. Goud speelt hierbij de belangrijkste rol en mag dus zeker niet ontbreken in jouw woonkamer. Je kunt ervoor kiezen om het subtiel te houden met alleen gouden accessoires, maar je kunt ook kiezen voor een gouden glans op je muur!

Trend get your glam on 2019 bij Jansen Totaal Wonen

Inspiratie uit de natuur

We krijgen het steeds drukker met alles om ons heen en hebben hierdoor sterk de behoefte om ons af en toe lekker terug te kunnen trekken. Deze rust vinden we door bijvoorbeeld de natuur in te gaan.  In 2019 halen we ook steeds meer de rust van de natuur in huis. Zo worden aardetinten steeds populairder en wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals wol, bamboe en riet. Ook zal het aantal grote planten in een woonkamer toenemen aankomend jaar.

Trend inspiratie uit de natuur bij Jansen Totaal Wonen

Contrast is the key

In 2019 zien we ook veel contrasten terugkomen in het interieurbeeld. Zo maken we veel gebruik van felle kleuren in combinatie met donkere accessoires en andersom. Denk bijvoorbeeld aan zwart in combinatie met licht roze. Daarnaast maken we veel gebruik van tegenpolen, zoals rond in combinatie met vierkant of ruwe materialen gecombineerd met zachte materialen. Ook op de muren zien we vaak twee verschillende kleuren terugkomen, zoals wit in combinatie met fel geel.

Trend contrast is the key bij Jansen Totaal Wonen

Zo, nu ben je weer helemaal op de hoogte van de nieuwste woontrends van 2019! Welke trend ga jij opvolgen? Kom langs in onze showroom of shop onze trendy items in onze webshop en maak jouw interieur trendproof!