Corona update

corona-update-banner

Corona update

Corona maatregelen die wij hanteren bij Jansen Totaal Wonen

Beste klant,

Veiligheid van onze medewerkers en klanten staat bij Jansen Totaal Wonen op de eerste plaats. Wij doen er namelijk alles aan om u zo veilig en goed mogelijk te helpen. Ook wij hebben maatregelen getroffen om de richtlijnen van het RIVM zo goed mogelijk te kunnen nastreven. Lees verder welke punten aan bod komen rondom het Corona virus (COVID-19) binnen Jansen Totaal Wonen.

Drukte in de woonwinkel

Door de huidige omstandigheden rondom het Corona virus is het drukker dan normaal bij Jansen Totaal Wonen. Het nieuwe normaal zorgt namelijk voor aanpassingen. Wellicht kan het daarom wat langer duren dan dat u van ons gewend bent. Wij nemen namelijk graag de tijd voor u en streven de richtlijnen volgens het RIVM na. We vragen daarom voor uw begrip en doen er alles aan om u zo veilig en goed mogelijk te helpen.

Levering

Levering van webshop bestellingen en order in onze showroom kunnen anders zijn dan u van ons gewend bent. De handeling blijft hetzelfde maar door de situatie rondom Corona kunnen levertijden afwijken. Het kan daardoor langer duren. Wij houden u op de hoogte van veranderingen in levering en hopen op uw begrip.

Mondkapje

Dringend verzoeken wij alle bezoekers om een mondkapje te dragen. Dit is echter geen verplichting. Op deze manier doen wij er alles aan om onze medewerkers en klanten in de winkel klachtenvrij te laten zijn.

Restaurant

Door de nieuwe maatregelen is ons JTW kookplein onlangs gesloten. Het is daarom (tijdelijk) niet mogelijk om lunch te verkrijgen of te gaan zitten rondom het kookplein. Uiteraard kunnen we u nog wel iets te drinken aanbieden.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn ongewijzigd, met uitzondering van de koopavond op vrijdag. De huidige openingstijden op vrijdag zijn van 9.00 tot 20.00 uur.

Deurbeleid

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen een deurbeleid volgens de richtlijnen. Momenteel mogen 500 personen aanwezig zijn in onze woonwinkel op locatie Karstraat 95, Huissen. Op locatie Pronto/Superkeukens Nijverheidsstraat mogen 100 personen aanwezig zijn en op locatie Keukendepot Huissen Karstraat 32 zijn 16 personen toegestaan. Genoemde aantallen zijn exclusief eigen medewerkers.

Klachtenvrij

Als u ook klachtenvrij bent dan bent u van harte welkom in onze showroom. Met 15000 m² winkeloppervlak is er genoeg ruimte om rustig te komen winkelen.

Klachten?

Mocht u wel gezondheidsklachten hebben maar ondanks dat toch bezig zijn met uw interieur, bel of mail ons dan gerust.

Wij staan graag voor u klaar.

Hopelijk tot ziens.

Team Jansen Totaal Wonen