Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Bling voor je bank

Door Amber
11/10/2018
Bling voor je bank van Trendhopper kussencollectie bij Jansen Totaal Wonen

Laat jouw huis stralen! Met deze prachtige exclusieve collectie van Trendhopper zorg jij voor een luxe uitstraling in huis. Te beginnen met bling voor je bank. Zachte fluwelen stoffen in combinatie met goud zien we al langer voorbij komen in interieurland. Het zorgt voor warmte en luxe in het interieur. Goud, fluweel én de najaarskleuren zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent voor het najaar. Niet alleen ziet je bank er geweldig uit, hij zal ook nóg lekkerder zitten. Want zie nog maar eens op te staan als je een warm plaid, zacht kussen en heerlijke poef hebt om je voetjes op te leggen! Benieuwd naar de exlusieve collectie van Trendhopper? Kijk dan snel verder of kom langs! Kan jij niet kiezen tussen alle mooie kussenhoezen? Dan heb jij even geluk. Ontvang nu in onze winkel de vierde kussenhoes gratis bij aankoop van drie kussenhoezen!

Heerlijke glanzende kussens voor je bank

Smaragdgroen

smaragdgroene kussens bij Jansen Totaal Wonen van Trendhopper

Hemelsblauw

blauwe kussens trendhopper

Poederroze

Natuurtinten zorgen voor rust en warmte in huis. Dit najaar worden alleen niet de lichte tinten gebruikt maar wordt er geëxperimenteerd met donkere tinten zoals donkergroen en donkerblauw. Zeker in combinatie met een de koperkleuren ontstaat er een warme sfeer in het interieur.

poederrroze kussens bij Trendhopper

Op zoek naar nog meer kussens of inspiratie? Klik dan hier en bekijk ons gehele assortiment. Wil jij liever voelen hoe zacht de kussenhoezen zijn? Kom dan langs bij ons in de showroom. Een van onze woonexperts geeft jou graag advies welke kleur het best in jouw interieur past. De actie is alleen geldig op onze Trendhopper afdeling.