Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Ronald & Sharona!

Door Michelle
23/07/2019
Afbeelding voor Binnenkijken bij Ronald & Sharona!

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze week gaan we namelijk binnenkijken bij Ronald en Sharona. Ben jij benieuwd naar hun interieur? Lees dan snel verder en kom te weten wat voor een interieurstijl zij in hun interieur hebben. Wil jij dezelfde meubels als Ronald en Sharona in huis? Onderaan deze blog vind je vergelijkbare items, zodat jij jouw huis ook op deze manier kunt inrichten.

Industrieel interieur

Ronald en Sharona hebben een industrieel interieur. In hun interieur maken ze veel gebruik van lederen meubels in combinatie met metalen details. Zo hebben de banken metalen poten net zoals de eetkamerstoelen. Ook de lampen die Ronald en Sharona hebben uitgekozen zijn stoer en robuust.

Wij wisten al meteen dat we een industriële interieurstijl wilden, dit vinden wij nog steeds een hele mooie stijl.”

Sharona

Spelen met verf

Daarnaast vonden we het belangrijk dat er goed gespeeld werd met de muren. Zo hebben wij advies gevraagd aan interieurexperts die ons adviseerden om de trap in dezelfde kleur te verven als de muur, zodat de trap een beetje wegvalt, deze raad hebben we dus opgevolgd,” vertelt Ronald. Hierdoor lijkt de woonruimte ook een stuk groter!

Relaxen maar

Onlangs hebben we nog een fauteuil bij Pronto Wonen gekocht. Deze zit heerlijk en is ideaal als je even wilt relaxen voor de televisie,” zegt Ronald, “Met een relaxfauteuil erbij heb je toch iets meer mogelijkheden om te zitten dan wanneer je alleen een bank hebt.

Dezelfde stijl als Ronald & Sharona in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door het interieur van Ronald & Sharona en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst