Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Mandy!

Door Michelle
20/02/2018
binnenkijken bij Mandy van Jansen Totaal Wonen

Binnenkijken bij! Deze week gaan wij binnenkijken in het interieur van Mandy. Ben jij benieuwd naar haar interieur? Laat je inspireren en bekijk onderaan de pagina welke producten zij voor haar interieur gebruikt heeft!

Hoe zou jij jouw interieurstijl omschrijven?

“Mijn interieur stijl zou ik omschrijven als een combinatie van industrieel en modern. Ik heb voornamelijk zwart en wit gebruikt in combinatie met hout en een beetje kleur. Omdat ik snel op dingen ben uitgekeken heb ik er voor gekozen om mijn interieur rustig te houden in de basis. Om snel te kunnen wisselen in mijn interieur voeg ik een kleur accent toe. Bijvoorbeeld in mijn accessoires.” Aldus Mandy.

Wat vind jij belangrijk in jouw interieur?

“Ik vind het belangrijk dat er een goede en fijne bank staat in mijn interieur waar ik na een lange dag lekker op kan bijkomen. Verder vind ik het belangrijk dat mijn interieur strak is maar ook gezellig. Ook vind ik het leuk als de laatste trends terug zijn te zien in mijn interieur.”

Waar in huis ben jij het meest te vinden?

“Ik ben toch wel het meest te vinden in de woonkamer, na een dag werken lekker op de bank met netflix aan!”

Mandy

Waarom is deze plek speciaal voor jou?

“Deze plek is voor mij speciaal om dat het geen huis is maar een thuis. Het is een fijne plek die naar mijn smaak is ingericht. Ik vind het heerlijk om thuis te komen.”

Is deze Binnenkijken in het interieur van Mandy bevallen en zou jij jouw interieur ook willen delen?Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst