Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Sanne & Bas

Door Michelle
24/06/2020
binnenkijken bij Sanne en bas, bij jansen totaal wonen.

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze keer gaan wij binnenkijken bij Sanne en Bas. Ben jij benieuwd naar het interieur én het verhaal? Kijk dan snel verder!

Comfort en design

Met twee kinderen in huis staat gebruiksgemak voor Sanne & Bas toch echt op nummer 1. Maar ze houden ook zeker van een mooi ingericht huis. Om deze reden zoeken ze altijd een goede combi tussen comfort & design! Daarom is hun interieur vooral gebaseerd op functionaliteit, maar het mag er natuurlijk ook mooi uitzien.

‘’Ons kleurenpallet bestaat uit zwart, grijs en wit, ‘with a touch of colour’. Dit zorgt voor rust. Verder komen vooral strakke lijnen en geometrische patronen terug in ons interieur.”

Sanne & Bas

Sanne & Bas beschrijven hun stijl als clean en minimalistisch. Oftewel: basic met een knipoog. Met kinderen en drukte in huis vinden ze het heerlijk om de omgeving juist rustig te houden. Zo verlies je minder snel het overzicht  ;).

Rondom gezellig

Vrij snel stemden ze in om voor een ronde eettafel te gaan. Rond staat voor gezelligheid en het komt beter uit in onze eetruimte. De Colombo eettafel van Xooon was daarom de perfecte match! De combinatie van hout en metalen poten is een goede samensmelting van een cleane, maar toch huiselijke look.

‘’Toen kwam de volgende vraag: welke stoelen kiezen we bij deze houten tafel? We hebben gekozen voor de eetkamerstoelen Joakim van Trendhopper. Ook hier zijn we vooral voor comfort gegaan. De stoelen hebben een simplistisch design, maar vooral belangrijk: ze zijn makkelijk af te doen!’’

Sanne & Bas

Bezige bij

‘’Regelmatig veranderen we ons interieur. Één voor één pakken we een kamer aan en customizen we er op los. Vaak alleen al door een aantal nieuwe items toe te voegen of te vervangen. Regelmatig wordt het roer omgegooid en schilderen we weer een nieuwe kleur op de muur. Hoe handig is het dan ook om een man als schilder te hebben ;).’’

‘’Laatst hebben we bijvoorbeeld de gang weer aangepakt. Door een aantal nieuwe items toe te voegen zoals een nieuwe spiegel en een schoenenrek krijg je gelijk een hele andere look! Nieuwsgierig? I’ll keep you updated.. 😉 ’’

Wooncamera perfect

Ook de woonkamer ziet er gelikt uit. De grijze bank uitgevoerd in grijs linnen hebben ze gekozen vanwege de verstelbare hoofdsteunen. Ze zijn voor linnen stof gegaan vanwege de mooie structuur in de stof. En vanwege de natuurlijke vezels natuurlijk ;). De fauteuil naast de bank is uitgevoerd in donker linnen. Ook hier zijn ze voor comfort gegaan:

‘’De fauteuil zit super fijn!  Deze fauteuil zit voor iedereen comfortabel. Als leuke toevoeging hebben we de stoel gecombineerd met de By boo bijzettafel. Zo handig voor boekjes van de kinderen.’’

Sanne & Bas

Dezelfde stijl als Sanne & Bas in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door de binnenkijken bij Sanne en Bas en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst