Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Sanne & Bas!

Door Michelle
26/08/2020
binnenkijken bij Sanne en bas, bij jansen totaal wonen.

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze keer gaan wij binnenkijken bij Sanne en Bas. Ben jij benieuwd naar het interieur? Kijk dan snel verder!

Slaapkamer talk

‘’In onze woonkamer hebben we gekozen voor neutrale tinten zoals zwart, wit en grijs. Daarom vonden we het wel zo spannend om in de slaapkamer uit te pakken met oker geel!”

Sanne & Bas

In de slaapkamer hebben we gekozen voor neutrale tinten. Maar de okergele wand maakt de slaapkamer meer sprekend. Door de accessoires van hout en metalen elementen krijgt de slaapkamer een landelijke, moderne look.

‘’We houden van rust en eenvoud. Dit is ook doorgevoerd in de rest van ons huis (Bekijk onze woonkamer, van @jansentotaalwonen). Daarom hebben we de rest van de slaapkamer rustig gehouden qua aankleding’’

Sanne & Bas

Master bedroom

De boxspring is van Comfort Suite Jansen Totaal Wonen. We hebben ‘m al een tijdje en is een echte aanrader! We zijn vooral gegaan voor het design. (en comfort natuurlijk 😉 ). De pootjes passen precies bij de rest van het interieur.

Landelijke details

‘’We vinden het leuk om hoekjes te stylen, met name Sanne. Hierbij draait het natuurlijk om de accenten die aangebracht worden. Door de riet- en houtdecoraties proberen we de landelijke sfeer terug te laten komen.‘’

Sanne & Bas

Dezelfde stijl als Sanne en Bas in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door de binnenkijken bij van Sanne en Bas en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst