15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij Patricia!

Door Michelle
22/03/2018
binnenkijken bij Patricia van Jansen Totaal Wonen

Binnenkijken bij! Deze week gaan wij binnenkijken bij Patricia. Ben jij benieuwd naar haar interieur? Laat je inspireren en bekijk onderaan de pagina welke producten zij voor haar interieur gebruikt heeft!

Hoe zou jij jouw interieurstijl omschrijven?

“Een strak interieur heeft mijn voorkeur, met een moderne touch! Ik houd van kleur en van hout. Dit maakt mijn huis levendig en sfeervol. Zoals je ziet in mijn interieur ben ik gek op rood! Deze kleur gebruik ik zowel in de keuken als in de woonkamer.” Aldus Patricia.

Wat vind jij belangrijk in jouw interieur?

“Ik vind het belangrijk dat ik mij op mijn gemak voel in mijn eigen huis. Je moet gebruik kunnen maken van de spullen die je hebt en er niet voorzichtig langs hoeven lopen. Juist dat zorgt ervoor dat een huis leefbaar is.”

Waar in huis ben jij het meest te vinden?

“Ik ben het meest te vinden in de woonkamer. In de hoek op de bank heb ik het uitzicht. Ook zit ik graag in de keuken aan de keukentafel.”

Patricia

Waarom is deze plek speciaal voor jou?

“Deze plek is speciaal voor mij omdat ik er het overzicht heb. Ik kan uit het raam naar buiten kijken maar ik heb ook zicht op de kamer. Ik voel me er prettig.”

Is deze Binnenkijken in het interieur van Patricia bevallen en zou jij jouw interieur ook willen delen?Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst