Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Marc!

Door Michelle
28/09/2018
Binnenkijken bij Marc, van Jansen Totaal Wonen.

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze keer gaan wij binnenkijken bij Marc. Ben jij benieuwd naar het interieur? Kijk dan snel verder!

Een écht mannenhuis

De meeste meubels die Marc in zijn interieur heeft staan, zijn afkomstig van Jansen Totaal Wonen. Zo heeft hij de fauteuil en eetkamerstoelen van Xooon en de vloerlamp van By-Boo. Ook zijn er diverse meubels uit de Pronto Wonen collectie te vinden. Met trots laat Marc zijn stoere interieur aan ons zien. Het is een écht mannenhuis vinden wij!

Naast dat het praktisch moet zijn, vind ik het vooral belangrijk dat het sfeervol aanvoelt en dat ik mij er thuis voel. Ook vind ik het belangrijk dat mijn vrienden en familie zich thuis voelen als ze ook bezoek zijn!

Marc

Stoer en industrieel

Marc omschrijft zijn interieur als een combinatie van strak en modern tegenover stoer en industrieel. Zo bestaat de benedenverdieping, waar de keuken is, uit hout en beton in combinatie met wit. “Dit zorgt voor een strakke uitstraling. Dit heb ik gecombineerd met industriële accessoires om het wat stoerder te maken,” zegt Marc. Boven, waar de woonkamer is, vinden we houten pilaren in combinatie met witte muren. Deze combinatie geeft een stoer en robuust effect. Om de ruimte tot leven te laten komen heeft Marc gebruikt gemaakt van wat groen.  “Daarnaast heb ik op beide verdiepingen nep planten staan, om toch wat groen toe te voegen aan mijn huis!”

Favoriete hotspot

Mijn mooiste meubels vind ik de ronde eettafel in combinatie met de stoelen. Deze combinatie vind ik het leukste uitkomen in mijn interieur,” vertelt Marc. “Hier zit ik ook vaak met mijn laptop wanneer ik aan het werk ben, luisterend naar een lekker achtergrond muziekje. Verder kan ik mij af en toe terugtrekken op de bank voor een mooie film of een spannende voetbalwedstrijd of op mijn fauteuil om te lezen!

Tot slot zegt Marc: “In grote lijnen ben ik tevreden met mijn interieur en voel ik mij er helemaal thuis, maar ik vind het nog steeds leuk om af en toe iets te veranderen!

Dezelfde stijl als Marc in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door het interieur van Marc en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst