Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Lotte

Door Michelle
03/04/2019
binnenkijken bij lotte van Jansen Totaal Wonen

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze keer gaan wij binnenkijken bij Lotte. Ben jij benieuwd naar het interieur? Kijk dan snel verder!

Clean met veel groen

Wat een leuk plekje! Lotte houdt van een stoer maar simpel interieur:

“Niet teveel poespas maar toch persoonlijk. De grote meubels hebben een neutrale kleur en daardoor kan ik met de aankleding van accessoires iedere kleur toevoegen.” Niet alleen breng ik kleur en sfeer in mijn interieur met accessoires; ook planten zijn daar een onderdeel van. Groen, groen, groen! Planten brengen zoveel sfeer met zich mee en zorgen echt voor een ’thuis gevoel.” 

Lotte

Echt thuis

Lotte vindt het belangrijk om van haar huis ook echt een thuis te maken. Door veel persoonlijke spullen toe te voegen als foto’s en afbeeldingen die ook echt gezien mogen worden zorgt zij dat ze zich thuis voelt. Het liefst zit Lotte op de bank, lekker languit. Ze heeft dan graag de radio of de tv aan om zich optimaal te kunnen ontspannen. Maar als er vriendinnen langskomen dan verhuizen ze toch snel naar de eethoek. “Hier heb je net wat meer ruimte en zit je wat gezelliger!” Het meest trots is ze toch wel op haar bed. “Door een woningbrand ben ik het een ander kwijtgeraakt. Zo ook mijn bed. Maar ik heb geen moment spijt van het bed dat ik gekocht heb bij Jansen Totaal Wonen. Wat slaap ik heerlijk!” 

Dezelfde stijl als Lotte in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door het interieur van Lotte en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst