Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Johan & Jolanda

Door Michelle
09/03/2020
binnenkijken bij Johan en Jolanda van Jansen Totaal Wonen

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze keer gaan wij binnenkijken bij Johan & Jolanda. Ben jij benieuwd naar het interieur? Kijk dan snel verder!

Een interieur vol kleur

Van een interieur dat vooral grijstinten bevatte zijn Johan & Jolanda naar een interieur vol kleur gegaan:

” Ik wilde het graag warm en sfeervol hebben in huis. Daarom zijn wij het interieur gaan veranderen en hebben wij meer geel en groen tinten toegevoegd. De gele vlakken op de muur hadden we al. Dit hebben wij als uitgangspunt gebruikt voor de rest van het interieur. “

Jolanda

De bank heeft zij als laatste aangeschaft. “Wij wilden graag een hoekbank. Dat staat enorm gezellig en heeft bovendien genoeg plek voor iedereen.” Aldus Jolanda. De bank is uiteraard ook in het geel zodat het interieur één geheel wordt. Wel werd er nog getwijfeld over het kiezen van een groene of een gele bank maar aangezien de gele kleur perfect paste bij de rest van het interieur was de keuze snel gemaakt. Bij het kopen van de bank hebben ze ook gelijk een sidetable voor achter de bank gekocht.

Een sfeervol en warm geheel

Naast gekochte spullen is veel van het interieur ook zelf door Jolanda gemaakt op aangepast. “Ik vind het heerlijk om met het interieur bezig te zijn. Naast het behangen heb ik ook het houten wandpaneel gemaakt en de poef.” Het geel in combinatie met groen maakt het interieur een sfeervol en warm geheel. Het liefst zit Jolanda aan de eettafel of op de hoekbank. “Ik vind het heerlijk om daar te lezen of tv te kijken. Daarbij heb ik ook goed uitzicht op de tuin.”

Dezelfde stijl als Johan & Jolanda in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door het interieur van Johan & Jolanda en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst