Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Johan & Jolanda

Door Michelle
12/12/2018
binnenkijken in de slaapkamer bij Johan en Jolanda van Jansen Totaal Wonen

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze keer gaan wij binnenkijken bij Johan & Jolanda. Ben jij benieuwd naar hun slaapkamer? Kijk dan snel verder!

Tijdloze basis

De slaapkamer van Johan en Jolanda is een mix van wat Jolanda ziet in woonwinkels, woonbladen, TV en Pinterest. “Ik denk dat je het een tijdloze basis kunt noemen, aangekleed met botanische elementen en kleuren geïnspireerd door de herfst,” vertelt Jolanda. Johan en Jolanda gebruiken meerdere kleuren in het hele huis en zo ook op hun slaapkamer:

Op de slaapkamer gebruiken we warme aardetinten, groen, rood, okergeel, bruin en zandkleur. Het lijkt een bont geheel maar in onze beleving maakt de combinatie van kleuren de kamer gezellig. Leuk is dat deze kleuren nu veel gebruikt worden in woonprogramma’s en woonmagazines. Wij gebruiken de kleuren al heel wat jaren en zijn daar nog niet op uit gekeken.”

Jolanda

Belangrijk is voor ons dat de sfeer rustgevend is. Zo hebben we de sfeer van de slaapkamer graag hetzelfde als de sfeer van de rest van ons huis,” zegt Jolanda. Voor een goede nachtrust vindt Jolanda een fijn bed met het juiste beddengoed erg belangrijk. Het liefst wilt ze ook haar beddengoed in een bijpassende kleur, zodat het één mooi geheel is. “Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat een bed gemakkelijk op te maken en schoon te houden is,” vertelt Jolanda.

Hét droomkussen

Toen we aan Johan en Jolanda vroegen waarmee zij het meest tevreden zijn op hun slaapkamer zeiden ze: “Het mooiste of fijnste van onze slaapkamer vinden wij het Auping bed. De vormgeving is na jaren nog steeds van nu. Er liggen sinds een tijdje nieuwe verstelbare bedbodems in. Dat hadden wij eerder niet en dat bevalt ons erg goed.” Daarnaast vertelt Jolanda dat ze, na lang zoeken en veel kussens thuis geprobeerd te hebben, dankzij het advies van onze slaapexpert Marjo eindelijk haar ‘droomkussen’ gevonden heeft. “Voor mij was het heel fijn om het kussen een paar nachten thuis te proberen,” zegt Jolanda.

Helemaal content

Johan en Jolanda zijn nog steeds erg blij met het interieur van hun slaapkamer. Jolanda vertelt: “Op dit moment hebben we geen behoefte aan verandering, maar ik laat mij graag inspireren, dan kan het maar zo op een dag toch veranderen. Op een slaapkamer is nieuw beddengoed al iets wat een kamer kan verfrissen. Met een goede basis is een ander kleurtje op de muur ook altijd een optie!” 

Dezelfde stijl als Johan & Jolanda in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door de binnenkijken bij Johan & Jolanda en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst