Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Job & Sophie

Door Michelle
11/01/2019
binnenkijken bij Job en Sophie van Jansen Totaal Wonen

Binnenkijken bij!Deze week gaan we binnenkijken bij Job en Sophie. Ben jij benieuwd naar het interieur van hun woonkamer? Lees dan snel verder!

Natuurlijk industrieel

De stijl van de woonkamer van Job en Sophie is het best te omschrijven als industrieel in combinatie met een natuurlijke tint:

We hebben ervoor gekozen om de elementen zwart, wit en hout als basis te nemen voor ons interieur en dit wat meer leven te geven door blauw, groen en grijs toe te voegen. Op deze manier wilde we de rust in het interieur bewaren, maar toch warmte toevoegen door middel van de kleurtoevoeging. Dit is naar ons idee goed gelukt.

Job

Het belangrijkste aan ons interieur vinden we dat de verschillende meubels, verlichting, materialen en kleuren met elkaar matchen. Dit zorgt voor een prettige combinatie en dus fijn thuiskomen,” zegt Job. “Door middel van de handige en compacte bijzettafels van Pronto Wonen hebben we er voor gezorgd dat de woonkamer niet helemaal vol staat met spullen. Hierdoor oogt de kamer ruimtelijker. Daarnaast kan je deze bijzettafels makkelijk verzetten, zodat je in elke situatie de gewenste opstelling kun maken.”

Één geheel

Job en Sophie zijn het meest tevreden met hun hoekbank. “Deze sloot precies aan bij onze wensen en past perfect in de woonkamer die we voor ogen hadden,” vertelt Job. “De hoekbank kan op meerdere manieren worden gebruikt en biedt genoeg ruimte. Daarnaast sluiten de zwarte pootjes mooi aan op de andere meubels van ons interieur, zoals de bijzettafels.”

Job en Sophie zijn voor nu meer dan tevreden over de inrichting van hun interieur: “Alles is hoe we het wilden hebben!”

Dezelfde stijl als Job & Sophie in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door het interieur van Johan & Jolanda en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst