Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Ilva & Ingo!

Door Michelle
20/05/2020
Binnenkijken bij Ilva & Ingo, bij Jansen Totaal Wonen.

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Dit keer een wel heel bijzondere binnenkijken bij Ilva en Ingo. Benieuwd naar het interieur én het verhaal? Lees dan snel verder!

Make-over time

Dit interieur is cadeau gegeven door ouders Hilderink aan dochter Ilva en schoonzoon Ingo. Zij zijn twee dagen weggestuurd en binnen deze dagen heeft de hele make-over plaatsgevonden. Voorafgaand zijn de ouders bij Jansen Totaal Wonen gekomen met het verhaal en de vraag of het mogelijk was om een interieuradvies te geven voor het huis van hun dochter. Vanaf het advies tot aan de uitvoering hebben wij familie Hilderink geholpen met de metamorfose van het interieur van Ilva & Ingo. Zie hieronder hoe het interieur voor de metamorfose er uit zag:

Een aangename verrassing

Het was een complete verrassing voor dochter en schoonzoon. Na twee dagen weggeweest te zijn en het erf op kwamen rijden voelden ze al dat er iets niet klopte. “Er stond een vloerlamp aan, die herkenden wij niet.” Toen ze binnenkwamen geloofden ze hun ogen niet, want een compleet nieuw interieur hadden ze nooit verwacht. Een nieuw interieur stond nog op het lijstje bij Ilva & Ingo dus het kwam als een aangename verrassing!

Het interieuradvies

Tijdens het interieuradvies heeft interieurstyliste Ester rekening gehouden met de wensen die de ouders hadden. Daarbij heeft ze op basis van het verhaal dat ze hoorde de combinatie van de meubels gemaakt om de juiste sfeer neer te zetten. Hieronder zie je het resultaat.

Na het interieuradvies was het tijd voor de metamorfose. Deze is geheel uitgevoerd door Jansen Totaal Wonen. Zo is het schilderwerk én de styling na het neerzetten van de meubels door Jansen Totaal Wonen verzorgd. En nu het helemaal af is mochten wij langskomen om binnen te kijken. Het was een heel warm geheel, zeker met de kaarsjes die aanstonden en de mooie bos bloemen op tafel.

Landelijk romantische stijl

De stijl die is toegepast in het interieur van Ilva en Ingo is een Landelijk romantische stijl met Scandinavische elementen:

“Wij zijn helemaal weg van de boomstam tafel. Deze hoek met de eettafel vinden wij prachtig, vooral hoe de tafel combineert met de lampen.”

Ilva & Ingo

Als ze een plek moeten aanwijzen waar zij het liefst zitten dan is dat toch wel de woonkamer. “Het lekkerst zitten wij op de bank. Vanaf hier zien we de gehele sfeer van het interieur en kunnen we ook lekker naar buiten kijken.”  Wat nog op de planning staat om toe te voegen aan het interieur zijn wandschapjes die boven de bartafel geplaatst gaan worden. Dan is het helemaal af.

Dezelfde stijl als Ilva & Ingo in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door deze binnenkijken bij Ilva & Ingo en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst