Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Binnenkijken bij Els!

Door Michelle
08/07/2020
Binnenkijken bij Els, bij Jansen Totaal Wonen

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze keer gaan wij binnenkijken bij Els. Ben jij benieuwd naar het interieur? Kijk dan snel verder!

Gezellige drukte

Bij Els is het gezellig druk. Overal is wel iets te zien. “Ik houd van het combineren van veel verschillende spullen. Alle mooie spullen die ik vind krijgen een welverdiend plekje.” Toch is het zeker één geheel. Dat komt vooral door de blauwe tinten die overal terugkomen. Bank Liv van JaxxChoice is daar vooral een goed voorbeeld van. Het liefst zit Els dan ook op de bank om haar gehele interieur goed te kunnen bekijken.

“Al van jongs af aan ben ik gek op de kleur blauw. Dit is ook altijd de hoofdkleur geweest in mijn interieur. Wel in verschillende tinten zoals je kunt zien.”

Els

Trotste eigenares

Onlangs heeft Els het vloerkleed toegevoegd aan haar interieur. “Ik was toe aan iets nieuws na mijn witte vloerkleed. Na een mooie koeienhuid gezien te hebben bij een vriendin ben ik er zelf ook op zoek gegaan. Deze heb ik bij Jansen Totaal Wonen gevonden.” Waar Els het meest trots op is, is toch wel haar kast. Deze heeft zij al vanaf haar eerste woning en is met meerdere verhuizingen en interieurveranderingen nog steeds in haar interieur te zien. Graag zou Els nog een ovalen tafel toevoegen aan haar interieur. “Dat past dan mooi bij de gezellige en warme sfeer die ik graag in huis heb.”  En gezelligheid dat is er zeker in het interieur van Els!

Dezelfde stijl als Els in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door de binnenkijken bij Els en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst