Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Bekijk onze vernieuwde showroom!

Door Michelle
19/06/2019
JaxxChoice bij Jansen Totaal Wonen

Misschien was je er al van op de hoogte maar wij zijn de afgelopen tijd flink aan het verbouwen geweest. Zo is het gedeelte links van de entree geheel vernieuwd. Wil jij weten wat er allemaal is veranderd? Bekijk onze vernieuwde showroom en lees dan snel verder!

Rivièra Maison

Een van deze veranderingen is de verhuizing van Rivièra Maison. Het assortiment van Rivièra Maison is namelijk naar boven verhuisd. Nu vind je onze Rivièra Maison afdeling namelijk tussen het kookplein en Trendhopper in. Omdat Rivièra Maison bij ons uiteindelijk uit de collectie zal gaan, zijn de accessoires en meubels flink afgeprijsd. Ben jij op zoek naar leuke accessoires? Dan is Rivièra Maison zeker een kijkje waard. Er geldt namelijk 50% korting op het gehele assortiment!

JaxxChoice

Wat is er dan op de plaats van Rivièra Maison gekomen? Dat zullen wij je vertellen. De banken van het stoere bankenlabel JaxxChoice vult nu de ruimte links van de entree. Diverse banken van JaxxChoice staan beneden getoond maar boven op onze Trendhopper afdeling is JaxxChoice ook nog te vinden. De banken van JaxxChoice zijn naar eigen wens samen te stellen. Dus neem een kijkje en kies jouw favoriet!

Zuiver

Ook het merk Zuiver heeft een nieuwe plek in onze showroom gekregen. Voorheen was Zuiver beneden te vinden naast Rivièra Maison. Sinds een maand is Zuiver te vinden bij onze Trendhopper afdeling op de eerst etage. De trendy collectie heeft haar eigen plek gekregen en heeft zelfs meer ruimte dan beneden! Kom jij de meubels en accessoires van Zuiver bewonderen bij Trendhopper?

JTW café

Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, hebben we het JTW cafè mogen toevoegen aan onze showroom! Naast het kookplein op de eerste etage kun je nu ook beneden genieten van lekker eten en drinken tijdens het woonshoppen. Bij het JTW café kun je op zaterdag en zondag komen genieten van gratis verse smoothies en gezonde snacks.