15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Behind the scenes: JaxxChoice

Door Amber
07/06/2018
JaxxChoice behind the scenes bij Jansen Totaal Wonen

Op zoek naar een bank maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat horen wij vaker. Maar met het merk JaxxChoice zal kiezen in plaats van vervelend juist bijzonder leuk worden. Zo hoef je bij de banken van JaxxChoice alleen maar te kijken naar wat jij mooi vindt en lekker vindt zitten. De prijs en kwaliteit zijn gegarandeerd goed! Zo vind jij gemakkelijk een bank die bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

JaxxChoice is een jong merk dat sterk in ontwikkeling is. Wij willen jullie graag kennis laten maken met JaxxChoice. Daarom nemen wij jullie mee in een kijkje achter de schermen. Wij laten je graag zien hoe de fotoshoot van JaxxChoice is gegaan. Zo maak je kennis met de crew én de banken!

Een kijkje achter de schermen

Om de perfecte sfeer te krijgen moet er ook een juist decor zijn. Een stoer banken merk moet daarom ook een stoere achtergrond hebben. Daarom is er gekozen om de fotoshoot plaats te laten vinden in een kas! Iedere bank heeft zijn eigen setting gekregen met eigen accessoires van onze Trendhopper afdeling.

Pluimen JaxxChoice in de blog van Jansen Totaal Wonen

Iedere bank van Jaxxchoice heeft een eigen persoonlijkheid. Zo is bank Andy altijd op zoek naar een uitdaging. Ben jij benieuwd naar de persoonlijkheden van de andere banken? Bekijk dan hier de collectie van Jaxxchoice. Wil jij op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van Jaxxchoice en meer te weten komen over alle banken? Volg dan de Instagramof Facebook pagina!

banken van JaxxChoice bij Jansen Totaal Wonen

Niet alleen de banken hebben een eigen visie en persoonlijkheid. Ook de crew! Samen hebben zij er tijdens de fotoshoot voor gezorgd dat Jaxxchoice perfect in beeld wordt gebracht. Ben jij benieuwd naar de dag van de fotoshoot? Bekijk dan deze video!

JaxxChoice is ontstaan vanuit het principe dat een prijs-kwaliteit verhouding gegarandeerd goed moet zijn. Hier zou de klant zich niet druk om moeten maken. Daarom hoeven klanten bij banken van JaxxChoice zich alleen maar te richten op wat zij mooi en comfortabel vinden. Alle banken zijn te vinden bij onze Trendhopper afdeling op de 1e verdieping. Wil jij graag weten hoe de banken zitten? Kom dan langs om bank Mikk, Niek of misschien zelfs wel Robin te testen. Onze woonexperts helpen jou graag om jouw woondromen te realiseren! Geen tijd om langs te komen? Kijk dan eens op de Instagram en Facebook van JaxxChoice voor inspiratie en mooie sfeerbeelden! Ook zijn de banken van JaxxChoice online te koop. Dit kan zowel via de officiële JaxxChoice website als via de Jansen Totaal Wonen webshop! Bekijk de JaxxChoice website hier of ga naar onze online collectie door hier op te klikken.