Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Alles wordt beter met een prachtig interieur

Door Amber
18/03/2020
Alles wordt beter met een mooi interieur bij Jansen Totaal Wonen

GoeDoor alle omstandigheden zullen we met z’n allen meer thuis verblijven en/of werken dan gewoonlijk. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat we er zo comfortabel mogelijk bijzitten. Denk bijvoorbeeld aan zachte materialen, rustgevende elementen voor in je interieur of accessoires met warme kleurtinten. (zie ons blog over trends 2020 (!). Naast comfort moet er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden.

Om het zo comfortabel en productief mogelijk te maken, hebben we een aantal tips voor je!

Zithouding en werkplek

Wanneer je thuiswerkt zit je vaak niet in je normale werk-setting. Daarom is het belangrijk om te letten op je werkhouding, dit is tijdens het werk namelijk heel essentieel. Ook al zit je bank zo lekker, het beste is om toch aan tafel te werken. Allereerst kun je zorgen voor een goede (bureau) stoel. Verder is het belangrijk dat de tafel waaraan je werkt op de juiste hoogte staat ingesteld.

Even behoefte om jezelf af te schermen? Heel begrijpelijk. Hoe handig zijn deze roomdividers? Hiermee kun je je prima even afschermen van de rest voor een betere concentratie.

De voorspelling is dat velvet veelzijdig gebruikt gaat worden als interieurdecoratie in 2021. Denk hierbij aan velvet banken, stoelen maar ook accessoires. Is een velvet bank too much voor jou? Ga eens voor een velvet kussen of velvet accessoires. Een goede optie om je huis een elegant en trendy uitstraling te geven.

Lichtbronnen

Te weinig licht kan zorgen voor snellere vermoeidheid van de ogen. Zorg daarom voor verschillende lichtbronnen in je ‘thuis’ werkruimte. Zorg dat de algemene lichtbron helder genoeg is voor goede verlichting. Verder kun je ervoor kiezen om voor een vloerlamp te gaan in combinatie met een bureau- of tafellamp

Alles wordt beter met een mooi interieur bij Jansen Totaal Wonen

Comfort

Vanuit je thuis-werkplek kun je je zo verplaatsen naar de woonkamer. Na al dat harde werken heb je wel even rust en ontspanning verdiend. Een ding is zeker: met dit heerlijke plaid lig jij er warmpjes bij! Om weer terug te komen op verlichting: deze leuke kaarshouder zorgt voor extra sfeer in je huis.

Nog een leuk weetje: bovenstaande producten zijn direct leverbaar in onze webshop, check it out!

Voor meer inspiratie en prachtige woonaccessoires, klik hier!

Blijf zoveel mogelijk thuis en probeer er het beste van te maken met deze comfortabele producten. En zeg nou eerlijk,.. hoe fijn is het om tegen een mooi interieur aan te kijken. Het oog wil ook wat..