Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

6x keukentrends voor 2017/2018

Door Amber
28/10/2017
Keukentrends van 2017/2018

Wat zijn de keukentrends van 2018? Er wordt geleefd in de keuken! Betrek de keuken daarom bij de woonkamer. Zorg daarnaast voor ruimtelijkheid met zwevende keukenkasten, maak gebruik van grote gebaren door brede keukenlades en haal de natuur in je keuken! 

Wij zetten 6 keukentrends van 2017/2018 voor jou op een rij, doe je voordeel met deze keukeninspiratie

Ik selecteer 6 hanglampen voor jullie. Met een van deze woonaccessoires geef jouw interieur gegarandeerd een boost! 

Zes keukentrends voor jou!

Let op: de lampen verschillen van grootte. Dit is niet in de juiste verhouding weergegeven. Klik voor de afmetingen op de afbeelding van jouw favoriete lamp. Ontdek hier ook of de lamp in meerdere kleuren verkri

1. Zwevende keukenkasten

Een kleine ruimte voor een keuken? Dan is deze trend perfect voor jou! Door zwevende keukenkasten te gebruiken wordt de keuken ruimtelijker. Daarnaast geeft het een luxe uitstraling omdat er geen contact met de grond wordt gemaakt. Erg praktisch met schoonmaken!

2. Brede lades 

Brede lades zorgen voor een rustige uitstraling. Plaats je meerdere lades binnen deze brede lades? Dan kan jij je keukenaccessoires efficiënt opbergen. Brede lades geven al snel een opgeruimd gevoel!

3. Kookpitten in het werkblad

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van keukens is het integreren van kookpitten in het werkblad. Zo staat het kookblad niet meer los van de keuken maar wordt het één geheel. Dit zorgt voor een stijlvolle en strakke uitstraling!

4. Geïntegreerde afzuigkap

Niet alleen de kookpitten kunnen in het werkblad worden geïntegreerd, ook de afzuigkap! Een keuken indelen is daarmee extra leuk. Naast vrijheid om een keuken op jouw persoonlijke manier in te richten geeft dit ook vrijheid tijdens het koken!

5. Zwart als basiskleur

Waar eerst wit voornamelijk als basiskleur werd gekozen is de trend nu donkerder! Een tikkeltje lef is wel nodig, maar het resultaat is prachtig. Door zwart als basiskleur te gebruiken krijgt de keuken een opvallende maar vooral luxe uitstraling.

6. Natuur(lijke materialen)

Natuur in huis halen is iets wat steeds vaker terug komt. Niet alleen het natuurlijke materiaal van de keuken (leer, hout of beton bijvoorbeeld) maar ook de aankleding! Planten zijn volgens de trends ook in de keuken onmisbaar. De natuurlijke elementen maken het een rustgevende ruimte!

Welke trends laat jij terugkomen in jouw (nieuwe) keuken? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met onze keukenexperts voor keukenadvies en/of kom langs in de showroom!